פרופסיה ופגיעה בפוריות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/11/2017 | 12:19 | מאת: ערן

שלום, אני מאוד רוצה להתחיל עם פרופסיה. אני מכיר אדם שהתחיל להתקרח ולקח פרופסיה כבר 14 שנה. לא מזמן הוא עשה בדיקת זרע ומצאו אצלו 1% זרע פעיל ותקין מתוך כל היתר. העובדה הזו מדאיגה אותי מאוד. מה אתה מציע דוקטור?

30/11/2017 | 08:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ערן שלום, אתה יכול לשמוע על עוד המון גברים שלא לקחו כלל פרופסיה וספירת הזרע שלהם נמוכה, לצערנו זאת המגמה היום בעולם המודרני ויש על כך פירסומים לרוב. הפרופסיה אינה פוגעת בפריון ובזרע.

01/12/2017 | 08:02 | מאת: ערן

האם הפרופסיה פוגעות בכמות הזרע?

03/12/2017 | 08:12 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ערן שלום, לעיתים ניכרת הפחתה בנפח הזרע אך פעילות הזרע נשארת נורמלית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות