שימוש בתרופה פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/11/2017 | 16:23 | מאת: שי

ברצוני להתחיל טיפול בתרופה פרופסיה אך שמעתי כל מיני מחקרים המראים שהתרופה לא בטוחה לשימוש ובייחוד הטריד אותי מחקר על כך שהתרופה עשויה לגרום לגידולים סרטניים. האם המחקר הזה נכון והתרופה עלולה לגרום לסרטן ?

27/11/2017 | 12:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שי שלום, מזמן כבר יצאה הכחשה לנאמר במחקר המדובר - הפרופסיה בטוחה לשימוש, מיליונים של גברים בעולם ובישראל משתמשים בה, על פי חקרים פחות מ-2% מהגברים מדווחים על ירידה בחשק המיני, ואם זה קורה מפסיקים והתופעה חולפת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות