כאבי אשכים, פרופסיה.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/11/2017 | 15:41 | מאת: ארז

ד"ר שלום, לאחרונה התחלתי ליטול פרופסיה. ביום החמישי למינון 0.25 מ"ג כאשר אני לוקח את הכדור בלילה. בוקר שלמחרת, מרגיש שהכל תקין. בדרך כלל אני מתקשה לקום בבוקר, והפעם השינה נעלמה מעיניי כבר ב 5 וחצי בבוקר. לקראת השעה 11, ישנם כאבים מציקים באשכים כאשר הכאבים החלו כבר מהיום השני. לקראת השעה 16:00 עייפות וחוסר עירנות ואולי סוג של חוסר ריכוז (ישנתי די מוקדם ביום קודם לכן) כמו כן, מבחינה ייצרית, יש לי ייצר מיניות די חזק, אני מרגיש שהאיבר מתקשה מגירוי מסויים במהלך היום לקראת הערב ניסיתי להעמידו באופן יזום ולא הלך (או שזה נובע מעניין פסיכולוגי או לחץ או שהכדור משפיע) כמו כן, שעדיין יש כאבים באשכים, אני לא יודע עד מתי זה יימשך, מאוד מטריד אותי שאולי הכאבים מסמנים משהו לא תקין בספיגה של הכדור לגוף. כרגע חושב אולי לקחת את המינון 0.25 מ"ג פעם ביומיים ולראות אם ישנן תופעות לוואי. האם זה אמור לעבור מתי שהוא? האם כדאי ליטול את הכדור פעם ביומיים ולראות אם יש לי עוד תופעות לוואי? אני יכול לסחוב את התופעות לוואי האלו כל אדע זה אמור לעבור מתי שהו. אשמח לקבל תשובה.

22/11/2017 | 13:15 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ארז שלום, יתכן גם שמדובר בתהליך פסיכולוגי כפי שציינת אבל אולי גם לא. תנסה כפי שאתה אומר להוריד במינון ולראות איך ההשפעה ובהמשך לחזור למינון המקובל. לעיתים רחוקות ישנם תופעות לוואי מסוג אלה שציינת ובהמשך חולפות אך אם אתה רואה שלא חולף תפסיק.

22/11/2017 | 17:19 | מאת: ארז

מה טווח הזמן שאני אמור להמתין שתופעות הלוואי יחלפו?

23/11/2017 | 09:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ארז שלום, מניח שתוך כחודש התופעה אמורה לחלוף

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות