שאלות לאחר פגישת ייעוץ.......

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/09/2017 | 09:21 | מאת: ניקי

שלום דוקטור שתי שאלות, הייתי בפגישת ייעוץ אצלך. לאחר בדיקה אמרת שאין לי נשירה כרגע. יש דילול שנוצר מנשירה בעבר. השיער היום גם דק וחלש. נתת לי ויטמין בי 6 לארבעה חודשים ושמפו טופיק. השאלה שלי האם ויטמין והשמפו רק מחזקים את השיער הקיים או שיכולים לעזור בשיקום זקיקי שיער פגועים ועקב כך צמיחה של שיער חדש? בנוסף שכחתי לשאול אותך על כאבים בקרקפת שאני חשה לפעמים. למה זה יכול להיות קשור?

24/09/2017 | 09:34 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ניקי שלום, הויטמין B6 והטופיק רק מחזקים ועוזרים לשמור על הקיים. לא ראיתי משהו חריג שיכול להסביר את הכאבים בקרקפת ולכן לא בהכרח קשור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות