נשירה עם פרופסיה לאחר 5 חודשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/09/2017 | 19:44 | מאת: יוסף

שלום, אני השתמשתי במינוקסישיל במשך שנתיים והוא עשה עבושה טובה עד לפני כמה חודשים שהתחילה נשירה אנע משתמש בפרופסיה כבר 5 חודשים והמצב רק מחמיר! כשהתחלתי את הטיפול היה קשה לזהות אצלי דלילות בשיער ועכשיו הוא מאוד דליל ואי אפשר שלא לשים לזה לב ואם זה ימשיך ככה תוך חודשיים שלוש זה כבר יהיה אבוד לגמריי. זה קרה מאוד מהר כי הנשירה מאוד מאסיבית, אני רואה את זה בכמות השיערות שנופלות (300 שיערות היום אני משער) אפשר הסבר רפואי בבקשה? ומה עליי לעשות? תודה מראש.

24/09/2017 | 08:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יוסף שלןם, הפרופסיה עוצרת נשירה ב-80% מהמקרים תוך 3-6 חודשים, אך יש כמובן יוצאים מן הכלל. ממליץ לך לקחת את התרופה לפחות שנה כדי לבדוק יעילות ואני מקוה שעשית לך תמונת סטילס לפני תחילת הטיפול כדי שיהיה מקור להשוואה לאחר שנה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות