פרופסיה והתדקקות השיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/08/2017 | 22:37 | מאת: דור

שלום דוקטור. קראתי במחקר על פרופסיה ביחס לאבודארט שפרופסיה אמנם עוזרת בלמנוע המשך התקרחות אבל במחקר שנעשה ראו שהיא נכשלה בעצירת תהליך מזעור של שערות קיימות. זאת אומרת הייתה עליה בספירת שיער דק יותר כעבור חצי שנה של שימוש, לעומת זאת אבודארט דווקא הראה יעילות רבה יותר. מה אתה אומר על זה? זה נכון?

28/08/2017 | 08:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דור שלום, לא מכיר את המחקר הזה ומן הסתם אני מאד מאד מעודכן בכל המחקרים בנושא הפרופסיה. אבןדרט לגברים עדיין לא מאושר לשימוש מהסיבה שלא פתרו עדיין תופעות לוואי שונות ולכן אני ממליץ על הפרופסיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות