נשירת ריסים וגבות שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/08/2017 | 17:46 | מאת: רוני

דר גינזבורג שלום רב אני יודעת שללא בדיקה קשה לענות. אל אשמח אם תנסה. לפני שבעה חודשים החחהלי נשירה בריסים וגבות. הל פעם בניגוב מגבונים היו נשארות שערות. רופא עיניים טעל שזה בגלל הבלפריטיס שיש לי והסבוריאה שאני סובלת שנים. אם אני לא מורחת כל יומיים סבוקלם זה מתפרץ. רופאת עור שראתה בהתחלה כשזה החל אמרה שזה אלופציה אריאטה. ושני רופאים אחרים שללו. עד היום כבר שבעה חודשים עדייו ממשיכה הנשירה. אין קרחות ואין חוסר בריסים וגבות כנראה שזה צומי במקביל. האם זה אכן מתאים לאלופסיה? או למה זה יכול להיות קשור? כל הבדיקות תקינות. ספירת דם. בלוטת תריס. פרופיל אוטואימוני של נוגדנים אפילו עשיתי תלישה לדמדוקס הכל תקין. אני מטפלת כבר חמישה חודשים בניקויים וסנטומצין נל הריסים והגבות. אשמח לשמוע את דעתך תודה

13/08/2017 | 11:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רוני שלום, אם אין קרחות ואין חוסר זה בודאי לא אלופסיה אראטה אבל ממליץ לך לא להשתמש במגבונים כי אין כל צורך. לגבי הטיפול התרופתי אני לא מגיב היות ולא ראיתי אותך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות