בלוטת התריס גבולית האם קשור להקרחה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/06/2017 | 17:52 | מאת: אני

ידוע שתת פעילו בלוטת התריס יכולה לגרום להתקרחות יצא לי 4.01 tsh שזה גבולי מאוד שהרי הנורמה היא עד 4.2 לפני חצי שנה היה לי 0.76 וכל שאר הבדיקות שעשיתי ב3 שנים האחרונות היו מתחת ל 2 זה אומר תקינות לאחרונה התחילה הדלדלות בשיער האם זה יכול להיות קשור לתוצאות שקיבלתי ? האם צריך בדיקה מקיפה יותר כמו t3 t 4 ועוד כמה הורמונים של הבלוטה שקשורים?

20/06/2017 | 11:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, תת פעילות בבלוטת התריס עלולה לגרום לנשירה אך לא נראה לי שהתוצאה שלך קשורה. ממליץ להתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות