האם לקחת פרופסיה למרות המצב הפיזי שלי?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/06/2017 | 18:18 | מאת: כריס

שלום. אני בן 26, עם עודף משקל (בערך 30 קילו), יש לי טוסטסטרון נמוך לגילי, גניקומסטיה בדרגה סבירה, אני גם סובל מחוסר אנרגיה ויש לי בעיות זקפה ואין אונות (אולי הכול קשור לטוסטסטרון הנמוך) בגלל שאני מתחיל לאבד שיער אני חושב לקחת פרופסיה, אבל אני מפחד מתופעות הלוואי, האם בגלל כל הבעיות שיש לי כרגע הסיכוי שלי לתופעות לוואי מהתרופה יהיה גדול יותר?

12/06/2017 | 10:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

כריס שלום, אני ממליץל נסות - מבלי שתנסה לא תוכל לדעת. במידה ואתה רואה שמשפיע לא טוב, תפסיק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות