פרופסיה וזרע בקרב גברים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/06/2017 | 11:56 | מאת: אנונימי

ישלום רב דר. אני מעוניין להתחיל ליטול פרופסיה עקב התקרחות שכבר מתחילה להראות לעין בקודקוד הראש שלי. אני סובל מווריקוצל ומספרית זרע מאוד נמוכה. שאלותיי הן: 1. האם הכדור עלול לפגוע לי עוד יותר בספירת הזרע 2. האםלאחר נטילת כדור יש לבצע כל תקופה בדיקת תפקודי כבד 3. האם התרופה מסרטנת? 4. בהנחה ואני מפסיק להשתמש בה, האם השיער שנשמר ולא נשר, נושר במכה ובאינטנסיביות או שפשוט ממשיך לנשור באותו הקצב שהיה טרם נטילת הכדוק?

12/06/2017 | 10:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אנונימי שלום, הכדור לא עלול לפכוע עוד יותר בספירת הזרע ואין כל צורך לבצע בדיקות מעקב. התרופה אינה מסרטנת ומאושרת ע"י ה-FDA האמריקאי, משרד הבריאות הישראלי ובכל העולם כולו. במידה ותפסיק השיער יחזור לנשור באותו הקצב שהיה לפני נטילת התרופה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות