נשירת שיער בגיל 15 שלא ידוע הגורם

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/05/2017 | 11:34 | מאת: שירה

בת 15.5 עם נשירת שיער כבר מעל לחצי שנה , השיער היה מלא והפך לדליל שכבר אי אפשר לעשות קוקו מרוב הדלילות , שתיתי כדורי ברזל חצי שנה ולא עזר ולא יודעת מה הסיבה לנשירה , הפסקתי איך שהתחילה הנשירה עם כל הפנים והמחליקים לפני כחודש עשיתי החלקה אורגנית שלא שינתה תמצב מלפני חצי שנה והיום הנשירה קצת פחתה אך עדיין מאסיבית , חופפת בשמפו טיבעי יום כן יום לא וסובלת מקשקשת מה עושים ?

11/05/2017 | 12:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שירה שלום, עלייך להתייעץ עם רופא עור שיעשה בדיקות ויבדוק ויחליט אם יש מקום לטיפול תרופתי כלשהו.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות