טסטוסטרון גבוה אצל נשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/04/2017 | 08:13 | מאת: אתי

שלום, אני בחורה בת 34 סובלת מנשירת שיער/ דלילות בשיער. נוטלת גלולות דיאנה כ 9 שנים בהמלצת רופא עור. היום עשיתי בדיקות דם והרמה של הטסטוסטרון 1.5 כאשר בלי גלולות לפני שהתחלתי היה 2.5. האם בלי גלולות זה גבוה?? ומסביר את הנשירת שיער. מה הערך הנורמלי שצריך להיות לאישה?? .תודה

09/04/2017 | 12:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אתי שלום, כל מעבדה והערכים שלה. בכל מקרה אן קשר בין הטסטוסטרון לבין הגלולות.

09/04/2017 | 22:28 | מאת: אתי

אם כך, אז למה רופאי העור ממליצים על דיאנה ???? איך אין קשר בין הורדת הטסטוסטרון לגלולות??

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות