שיערות דקות רנדומליות על הראש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/02/2017 | 07:52 | מאת: אורן

שלום לך דוקטור, אני בן 21 וכרגע לא שמתי לב ממש לדילול בשיער שלי... לפעמים שאני מושך קבוצת שיערות מהשורש יוצא שיער דקה וקצרה וחסרת חיים, זה לא משהו נדיר אצלי אני שם לב אליהם לפעמים, הם יוצאות מכל חלקי הראש ולא ממקום ספציפי אחד אבל הן יוצאות בכמות קטנה של פה ושם לא משהו רציני ולא שם לב אליהם בכלל על השיער, והשיער שלי יחסית ארוך, באזור ה5 ס״מ והשיערןת האלו שאני מוצא הם באזור ה1 ס״מ האם זה טבעי או שזה מעיד על נשירה , התקרחות או כל דבר אחר? ואם זה מעיד על נשירה/התקרחות האם כדי ללכת על פרופסיה במצב הזה ?

13/02/2017 | 09:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אורן שלום, נשירה של עד 100 שערות ביום כל עוד אין דילול היא מצב נורמלי. במידה ותרגיש שהשיער כן מתדלדל התייעץ עם רופא עור.

13/02/2017 | 12:42 | מאת: אורן

אתה עדיין לא ענית על השאלה העיקרית, מה אלו השיערות האלו והאם הן קשורות לנשירה או התקרחות ?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות