טיפולים לנשירה כאשר רוגיין לא עובד

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

11/02/2017 | 21:16 | מאת: מאיר

שלום, אני בן 18, משתמש ברוגיין קצף באזור המפרצים כשנה. לאחרונה נראה שהטיפול אינו מספיק והנשירה התחדשה. אני חושש ליטול פרופסיה בגלל הסיכון לפגיעה בליבידו, וברצוני לשאול האם טיפול בדקל ננסי לצד הרוגיין עשוי להיות אפקטיבי? איזה מוצר של דקל ננסי מומלץ לשימוש? והאם יש תופעות לוואי אפשריות? פרט לכך, האם יש אפשרות אחרת לטיפול פרט לנטילת פרופסיה כאשר הרוגיין לא עוצר את הנשירה? תודה מראש!

לקריאה נוספת והעמקה
12/02/2017 | 10:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מאיר שלום, הטיפול בדקל ננסי שהינו תוסף מזון לא הוכח מחקרית ולכן אני לא מהממליצים עליו. התרופה המומלצת והמוכחת הינה פרופסיה - התייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער