נשירה ממושכת מעל לשנה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/01/2017 | 15:45 | מאת: דקל

שלום, בת 35 סובלת כשנה וארבעה חודשים מנשירת שיער מוגברת וקשה, עדיתי מיליון בדיקות דםובדיקות צואה הכל הכל היה תקין!!!!!!! חיזקתי עם תוספים של קומפלקס ויטמיני bלקחתי קצת ברזל קצת אבץ, סיליקה, שמתי מיליון דברים טבעיים על הקרקפת, היתה תקופה של חודש שהנשירה עצרה עקב מריחת שמן קיק על הקרקפת ואז חזרה ומאז ממשיכה ואינה נעצרת. הקרקפת מגרדת לי וכשהשיער נושר יש בשורש שלו גוש קטן לבן או צהוב שדבוק אליו ויבש... רופאי עור לא יודעים על מה אני מדברת.... השיער מת מבפנים ולא חסרים לי ויטמינים... מה קורה בקרקפת לדעתך???? מה זה שלשורש דבוק גוש קטנטן כמו חצי ירח של שומן או מה שזה לא יהיה?

09/01/2017 | 08:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דקל שלום, אין לי כל אפשרות לענות לך מבלי שבדקתי אותך - על פי תיאורך את צריכה טיפול תרופתי ולא תוספים למיניהם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות