עצירה בשיפור מראה השיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

26/12/2016 | 13:09 | מאת: אלוני

דוקטור שלום,לפני כחצי שנה התחלתי שימוש בתחליף גינרי לפרופסיה וכעבור שלושה חודשים כבר התחלתי לראות שיפור,צמיחה של שיערות קטנות ומילוי של השיער.לאחרונה שמתי לב שמגמת הצמיחה קצת עצרה ואני חושב שנושרות לי יותר שיערות...ראוי לציון שבמהלך השימוש הייתי בדיאטה ולאחרונה רק התחלתי לצרוך יותר קלוריות,יש הסבר לתופעה?תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
05/01/2017 | 10:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלוני שלום, דיאטה קיצונית עלולה לגרום לנשירה מוגברת על אף הפרופסיה - ממליץ לך לקחת את הפרופסיה לפחות שנה ורק אז לבחון את התוצאות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער