לא יודע אם מדובר בהתקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/12/2016 | 23:40 | מאת: טל

אהלן, אני בן 22 לפני שנתיים וחצי הורדתי במהלך שירותי הצבאי קצת יותר מ20 קילו במשך חצי שנה בגלל דיאטה לא מבוקרת, מיד לאחר מכן בתקופה מהירה מאוד שערי הידלל בצורה אחידה בכל החלק העליון של הקרקפת, בלי מפרצים, בהמלצת רופא צבאי התחלתי ליטול אבץ במשך יותר משנה ושיערי התייצב והתמלא אך עדיין לא לגמרי, יש טיפה חלקים דלילים, כמו כן כשאני מושך בקבוצת שיערות לא יוצאות לי שיערות אף פעם בין האצבעות, מה עליי לעשות?

05/01/2017 | 09:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

טל שלום, דיאטה קיצונית עלולה לגרום לנשירה מוגברת - על פי תיאורך נראה כי המצב טוב. בכל מקרה התייעץ עם רופא עור האם יש מקום לטיפול תרופתי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות