האם ד"ר לוריא רזיאל מומלץ?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/04/2007 | 23:22 | מאת: גל

אשמח לקבל תגובות על ד"ר לוריא רזיאל מת"א. תודה

11/04/2007 | 11:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום גל, ד"ר לוריא הנו קולגה שלי ובהחלט מומלץ.

04/07/2007 | 10:28 | מאת: יעל

ד"ר לוריא בהחלט מומלץ. אני מטופלת אצלו עקב נשירת שיער והיום השיער צמח והתעבה. לא להכיר.

23/12/2007 | 23:56 | מאת: 1

אני השתתפתי במחקר שד"ר לוריא רזיאל ערך בטיפות AS101 שטופטפו על גבי הקרקפת בכדי להצמיח שיער מאז כבר שנה יש לי כאבי ראש, סחרחורות ועייפות אשמח מאוד שאנשים שהשתתפו במחקר ישלחו לי אימייל מטרתי היא לאתר את הבעיה ובכך לנסות לפתור אותה

14/11/2009 | 16:08 | מאת: ניר

ד"ר לוריא רזיאל ממש לא מומלץ! הבן אדם תאב בצע! זה מה שהוא! הוא לא התייחס אלי כלל כשבאתי בתור פציינט מכבי. רק לאחר ששילמתי לו את ה-800 שקל על בדיקה שהוא יכל להגיד לי את התשובה שלה מבלי לבדוק עם שום מיקרוסקופ בדיוק כמו שהרופא שאליו הלכתי אחר כך עשה. הרי הוא עשה לי בדיקות דם מקיפות לזכותו ייאמר, ועל כן ראיתי בו מקצועי אך לאחר שהבין שאין משהו שמעיד על כך בבדיקות העלה את נושא ה"בדיקה המיקרוסקופית" שתתן לי תשובה ודאית, שלמעשה לא משנה דבר שאני יודע כבר.רואים עליו את תאבת הבצע בעיניים. אין שום סבלנות לשאלות, ולאחר שהביא את המרשם לפרופסיה בדיוק כמו שהיה עושה ללא שום בדיקה מפגרת , החוצפן הזה העלה את האופציה לבצע את הבדיקה הזאת שוב עוד 3 חודשים "כשיהיו תוצאות, אם אני רוצה לראות שזה עוזר לי". כל מה שהוא רואה בקירחים פוטנציאלים זה כסף רק משום שהוא יודע מה המצב הנפשי בו הם נמצאים והם כנראה ישלמו כמו שאני עשיתי-למרות שידעתי שהסבירות שזה ישנה משהו נמוכה. אז לשאלתך ושאלת פציינטים עתידיים- הוא ממש לא מומלץ!!!!! ומי שחולק עלי או יגיב לי אחרת זה ממש לא מעניין אותי- העונש שלכם יהיה ללכת אליו ולהבין בעצמכם. כל אחד שיעשה במידע הזה מה שהוא רוצה.

29/10/2010 | 10:33 | מאת: פציינט

באתי גם אני בתור חבר מכבי ולא קיבלתי יחס הולם. הדוקטור מאוד לא סבלני או פתוח לשאלות. ממש צריך לתחקר אותו כדי לקבל מידע, במקום שהוא יסביר לי מה הבעיה ומה מותר או אסור לעשת בעקבותיה. לא ממליץ בכלל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות