מעי רגיש ומוצרי קמח וחלב

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

08/10/2011 | 15:28 | מאת: דוד

כמה זמן אחרי הפסקת קמח אמור לחול שיפור?האם ההפסקה חייבת להיות מוחלטת? ניסיתי לפני כמה חודשים הפסקה בקמח לכמעט חודשיים, לא הרגשתי שיפור משמעותי, אבל אחרי שחזרתי לאכול קמח היה לי רושם של הרעה. לפני שבוע הפסקתי שוב, האם יש טעם? אני סובל שנים ממעי רגיז, בעיקר מגזים גרבסים ובטן מלאה אחרי אוכל ובכלל, היציאות סדירות, וכאבי בטן יש רק לעיתים רחוקות אני גם ממעיט מאוד במוצרי חלב, וגם הקצת בעיקר עיזים האם היפנוזה וביופיבק יכולים לעזור?

לקריאה נוספת והעמקה
09/10/2011 | 01:04 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

בעבודות בודדות שהופיעו בשנים אחרונות הראו שחלק מהחטלי IBS נהנים מדיאטה דלת מוצרים המכילים גלוטן בלי שיש להם מחלת צליאק -ואז רק ע" ניסוי אפשר לדעת תגובה אינדיווידואלית-עד 3 חודשים

מנהל פורום מעי רגיש