כלבה עם עיניים אדומות באופן תמידי...

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/06/2016 | 10:57 | מאת: אמא של טופי

שלום רב, מהיום שהגיעה אלינו , בגיל שנתיים, לכלבה שלנו עיניים אדומות. וטרנר שרשם סינטומיצין וראה שלא עוזר, אמר שכנראה מדובר באלרגיה. מאז ועד היום ללא טיפול, לפעמים אדום יותר, ולפעמים פחות, אבל העיניים אף פעם לא "רגועות". לאחרונה לפעמים יש הפרשה חומה שאני מנקה עם מגבון סטרילי. אני חושבת שהגיע הזמן לחוות דעת שניה :-) מה זה יכול להיות? האם יש טעם לנסות שוב סינטומיצין? האם הסברה של האלרגיה נשמעת הגיונית? אני רוצה להקל עליה, לא מאמינה שהיא נדונה להסתובב עם עיניים אדומות (וכנראה גם צורבות) כל הזמן. המון תודה ושבוע טוב, אמא של טופי

הסיבות לעיניים אדומות יכולות להיות רבות ולא הייתי מציע טיפול ללא בדיקה יסודית של הכלבה. במידה והתופעה נמשכת זמן כה רב כמו שאת מתארת וכבר התייעצתם עם רופא וטרינר ממליץ לפנות לרופא עיניים וטרינר מומחה (ויש כזה...). בהצלחה

מנהלי פורום וטרינריה