הכלב נראה בדיכאון

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/11/2015 | 21:03 | מאת: עמית

יש לי כלב קינג צ'ארלס בן 6. הוא תמיד היה מחונך מבחינת לא לעשות צרכים בבית. בזמן האחרון,הוא כל יום עושה צרכים בבית,למרות שמוציאים אותו 3 פעמים ביום כמו תמיד. בנוסף הוא נמצא הרבה במיטה בלי חשק. מה יכולה להיות הבעיה?

11/11/2015 | 16:33 | מאת: ד"ר יובל סמואל

עמית שלום, עשיית צרכים בתוך הבית אצל כלב מחונך יכולה להיות כתוצאה מבעיה רפואית כאשר יש קושי להתאפק- כמו מצב של שלשול או דלקת בדרכי השתן. אך גם יכולה להיות התנהגותית אם יש משהו חדש שונה או יוצא דופן בבית בעיקר אצל כלבים קצת יותר רגישים או חרדתיים. אך אם הכלב גם מראה שינוי נוסף כמו סוג של אפטיה או ירידה בפעילות זה בהחלט יכול לנבוע כתוצאה מכאב או חוסר נוחות פיזית ולכן הייתי ממליץ לגשת עם הכלב לבדיקה אצל הוטרינר. בברכה

מנהלי פורום וטרינריה