גור משלשל

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/10/2015 | 22:51 | מאת: אבי

שלום,יש לי גור רועה גרמני כבן חודשיים נתנו לו חטיפים של סופרימי לגזע קטן(כ חצי שקית) ומאז הוא התחיל לשלשל,בהתחלה הצואה הייתה רכה,לאחר מכן הפכה למימית ועכשיו היא כבר ירוקה/בז. לקחתי אותו לווטרינר שבדק חום ולא היה,הוא נתן לו זריקת אנטיביוטיקה וציין שתהיה עוד אחת בשלישי..כמו כן אמר לתת לו רק אורז עם עוף מבושל במנות קטנות (נתתי לן עד עכשיו חצי כוס אורז וחצי כוס מהאוכל שלו) והצואה שלו מחמירה ועדיין עם דם..בצבע ירוק/בז הווטרינר סגור בחג ואני אובד עצות ומפחד שיקרה לו משהו חמור יותר,מה אפשר לעשות?

06/10/2015 | 08:10 | מאת: ד"ר יובל סמואל

שלום אבי אני מקווה שמצב הכלב השתפר. האם הוא התחיל לקבל את חיסוניו? האם יוצא לטיולים ועלול היה להחשף למחלות? אם עד כה המצב לא השתפר יש לגשת לוטרינר ולקבל טיפול כמו שצריך.הן טיפול אנטיביוטי והן מגיני קיבה. אם הכלב לא אוכל ומשלשל הרבה יש לשקול גם טיפול לוריד של נוזלים והתרופות. החלמה מהירה

מנהלי פורום וטרינריה