חיסונים לכלב בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

14/07/2013 | 10:53 | מאת: גל

קנינו את הכלב לא מזמן (שיצו כנראה מעורב בןשנה וחצי), הביאו לנו אותו ללא פנקס חיסונים (טענו שלא מצאו אותו בבית אבל עבר את כל החיסונים עד כה).. היינו רוצים לדעת איזה חיסונים אנחנו חייבים לעשות לו (חוששת שלא אגיע סתם לוטרינר שיחייב אותנו לעשות חיסונים שלא צריך ויגזור קופון) , בנתיים רניהדואגת כי יש ילדונת קטנים בבית וחוששת למחלות - אודה על תשובתך בהקדם (הכלב לא מסורס).

15/07/2013 | 14:29 | מאת: ד"ר טליה מור

גל, אם הכלב חוסן כהלכה בתור גור אזי מספיק חיסון משושה אחת לשנה, חיסון כלבת אחת לשנה, טיפול כנגד תולעת הפארק אחת לחודשיים- שלושה, טיפול נגד תולעים חצי שנתי. אם ןא ידוע ההיסטוריה של החיסונים ויש ספק לגביהם, הייתי נותנת שני חיסוני משושה בהפרש של חודש. חיסון כלבת הינוחיסון חובה, וצריך להיות מדווח ברשות, תבררו את הענין.

מנהלי פורום וטרינריה