כלב מדוכא

דיון מתוך פורום  וטרינריה

05/02/2013 | 23:35 | מאת: אריאלה

היי כתבתי פה לפני כמה ימים על הכלב שלי שעבר ניתוח להסרת הרניה טבורית. בהתחלה הוא לא אכל ושתה ואחרי יומיים התחיל לאכול יפה ורוב הזמן הוא ישן. הקטע הוא שהוא נראה בדיכאון ממש ורק כשאני יוצאת איתו החוצה הוא מכשכש בזנב... הוא מת לרוץ ולשחק עם הכלבים... השאלה שלי אם בתום העשרה ימים כשאני יכולה להוריד לו את הקולר אליזבט אני יכולה לשחרר אותו לשחק עם הכלבים?? דבר שני, אני אמורה לדאוג מהדיכאון שלו? הוא הגיע למצב שהוא לא רוצה לישון במיטה שלו ומעדיף לישון על הרצפה בסלון(אני לא יודעת למה)- אז אני כבר מעבירה לו את המיטה שלו לשם... האם זה נורמלי שהוא לא רוצה לישון בחדר שלו? דבר נוסף, מרוב שהוא ישן כל היום הוא ער כל הלילה, מה אני יכולה לעשות לגבי זה?

06/02/2013 | 13:20 | מאת: ד"ר טליה מור

אריאלה, האם הכלב עדין עם הקולר האליזבטני ? גם זה בפני עצמו יכול לשגע אותם... לאחר הסרת התפרים ניתן להסיר את הקולר.

מנהלי פורום וטרינריה