הכלב מסרב לאכול

דיון מתוך פורום  וטרינריה

08/01/2013 | 13:21 | מאת: פניה

יש לי כלב מסוג האסקי מעורב בן 9 חודשים, הוא אוכל פעמיים ביום בשעות קבועות פרופלאן גורים גדולים, עד היום לא הייתה בעיה הוא טרף את האוכל!! היום הוא מסרב לנגוע בו אפילו מהיד שלי, לא עושה רושם שהוא סובל ממשהו או אפטי... האם צריכה לדאוג? יש לי חשד שהוא אכל תרנגולת אתמול (חיה) לא בטוחה... אך לאחר מכן הוא אכל את א. הערב שלו בלי בעיה... ודבר נוסף...הוא רוצה רק לשתות ושותה הרבה מים .. תודה פנינה

09/01/2013 | 12:03 | מאת: ד"ר טליה מור

פניה, בהחלט יש מקום לבדיקה. כלב אינו משנה בין יום את הרגלי האכילה שלו. חוסר תאבון אצל כלב, במיוחד אם מדובר בגור ולאור ההיסטוריה של התרנגולת הינו סימן קליני מובהק לבעיה. גשי בהקדם לבדיקה אצל וטרינר. בברכה טליה מור

מנהלי פורום וטרינריה