סוכרת בחתולים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/10/2012 | 21:04 | מאת: רגינה

יש לי חתול שיש לו סוכרת, לא מזמן האוכל שלו הוחלף באוכל דיאטטי והוא החל לקבל כדורים בשם אמריל 2 ביום במשך כ3 שבועות. הסוכר ירד עם הזמן והלכנו כמה פעמים כבר לוטרינר ובפעם האחרונה הוא אמר להפסיק עם הכדורים, כי הסוכר אינו יציב, יש לו צהבת, הכבד לא מתפקד כראוי, כיס המרה נפוח וצריך לעבור לזריקות אינסולין. אציין שהחתול בן 16 והיה בריא עד כה עד שלאחרונה החלה הידרדרות במצבו. השאלה שלי היא האם יש לשמוע לדברי הוטרינר ולעבור לזריקות? האם יש דרכים נוספות לפיתרון הבעיה? תודה מראש

28/10/2012 | 08:18 | מאת: ד"ר טליה מור

מצב החתול לא נשמע טוב. מה רמות הסוכר ? מה רמת הבילירובין ? טיפול באינסולין חייב להעשות תחת הדרכה של וטרינר.

מנהלי פורום וטרינריה