הכלבה שלי חולה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

06/05/2011 | 10:38 | מאת: ספיר

הכלבה שלי מסוג אסקי סבירי והיא בת 10.5 וכבר שלושה ימים היא מסרבת לאכול והיא רק שותה והיא לא רוצה לצאת לטייל כל חלשה וישנה ומידי פעם היא מעלה גירה מהגרון שנראה כאלו היא עומדת להקיא אבל היא לא מקיאה, מזה יכול להיות?

06/05/2011 | 11:22 | מאת: ד"ר טליה מור

ספיר, הכלבה שלך אכן חולה, חוסר תאבון אצל כלבים מעיד על בעיה. על סמך הסימנים שאת תארת לא ניתן לומר מה הבעיה כיוון שהם אינם ספציפים למצב פתולוגי אחד. מה גם שחסרים פרטים רלוונטים וההיסטוריה הרפואית שלה. ייש לעשות בדיקה גופנית מלאה,כולל האזנה לבית חזה,מישוש בטן,בדיקת בלוטות לימפה,מדידת חום בדיקת דם וושתן ולהתקדם בהתאם לממצאים. עשי זאת בהקדם.

מנהלי פורום וטרינריה