הרדמה של חתול , תספורת ומה שביניהם

דיון מתוך פורום  וטרינריה

13/10/2020 | 22:39 | מאת: Maximum77

שלום לחברי הפורום! החתול שלנו (לא גזעי) מגדל פרווה תוך מספר חודשים כמו שכיבסה מגדלת בשנה... כבר הלכנו כמה פעמים לוטרינר + ספר = האחד מרדים והשני מגלח. רק שכל פעם זה סיוט מטורף. לוקח להם כשעה להרדים אותו, וגם אז הוא משתולל כאילו רוצחים אותו... וגם אחרי ההרדמה לוקח לו יומיים להפסיק להתנדנד ולהקיא.. אז החלטתי לקנות בעצמי מכונת גילוח ולנסות לעשות את זה לבד בבית. אז קניתי את הדראק הזה ב 250 שקל אחרי מבצע. זה אמור להיות מכונה בשביל חיות. רק שהיא לא מצליחה להתמודד עם ההווי של הפרווה, ויוצא שהיא סתם מלטפת את השיער ולא מצליחה לתפוס.. Sassonic pets אז יש פה שתי שאלות בעצם: 1. דעתכם על הנסיון הגרוע עם המרדימים 2. אולי מישהו יכול להמליץ על מכונה נורמלית שעושה את העבודה. כמה עולה, היכן קונים..

לגבי הרדמת החתול קשה לי להתייחס, יש הרבה פרוטוקולי הרדמה. לגבי מכונת ההרדמה, לנו יש נסיון טוב עם חברת Oster. בהצלחה.

מנהלי פורום וטרינריה