נפיחות באיבר המין של שיצו

דיון מתוך פורום  וטרינריה

01/08/2020 | 19:36 | מאת: רויטל

שלום רב,אני זקוקה לעזרה דחופה שמאוד מטרידה אותי בנוגע לכלב שלי, שיצו בן 4 שנים אשר סורס בגיל שנה. בממוצע אחת לשלושה שבועות איבר המין שלו יוצא החוצה ו''נתקע''. לפעמים הוא משתחרר לאחר רבע שעה ולפעמים אף יותר.פעם אחת זה נתקע מעל שעה וכמעט נהיה לו נמק באיבר. בדקנו הנושא מול גורמים מקצועיים שטענו שלא ניתקלו בבעיה. אשמח לדעת איך ניתן לטפל בנושא. תודה רבה...

יש להיוועץ בדעתו של רופא וטרינר לאחר בדיקת הכלב. ישנה רופאה מומחית בכל נושא הרבייה בכלבים שתוכל בפגישה לתת לכם מענה ברמת סבירות גבוהה גם לבעיה זו ושמה ד"ר סמדר טל. בהצלחה.

30/08/2020 | 14:01 | מאת: רויטל

תודה, הגענו אליה דרך ביה"ח ויטרינרי בבית דגן.

מנהלי פורום וטרינריה