כאבי מפרקים אצל הכלבים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

22/07/2020 | 11:26 | מאת: ענת

שלום רב, יש לי שאלה בנוגע לכלבה שלי, בת 12 מעורבת רוטוילר עם רועה גרמני, כלבה גדולה. כמו רוב הגזעים הגדולים יש לה כאבי מפרקים עד כדי כך שאינה יכולה ללכת. הווטרינר הנהדר שלנו רשם לה פרויקוקס , מגה 3, ומגה גופלקס. את שני האחרונים אני קונה בבית מרקחת והודות לשילוב הזה היא יכולה ללכת ואפילו לעלות במדרגות (אני גרה בקומה ראשונה) ועל המיטות. הבעיה שלי היא שהכדור פרויקוקס 227 מ"ל עולה 12 שקל לכדור, היא צריכה 2 כאלה לתוצאה טובה. עד עכשיו לא היתה בעיה כי עבדתי וקניתי לה לא היתה לי בעיה. עכשיו עם הקורונה אני כמעט ולא עובדת ולא יכולה להרשות לעצמי לקנות לה את הכדור היקר. השאלה היא האם קיימת חלופה כלשהי או אולי אני יכולה לקנות לה תרופה לבני אדם. אני ממש לא יודעת מה לעשות , אני מאוד אוהבת את הכלבה וכואב לי הלב שכואב לה. בבקשה תעזרו לי למצוא חלופה לפחות עד שאחזור לעבודה מלאה. תודה רבה

מבין וכואב את המצב אך לצערי אין לי רעיון טוב על מנת לעזור לך. אנא התרחקי מתרופות נגד כאבים של בנ"א , חלקן עלולות להזיק מאד לכלבתך.

מנהלי פורום וטרינריה