כלב שבלע מכסה של יוגורט

דיון מתוך פורום  וטרינריה

19/12/2010 | 11:46 | מאת: אפי

שלום, הכלב שלנו בן החצי שנה ליקק מכסה של יוגורט ובלע אותו.מדובר בנייר שמתחת למכסה הקשיח. האם זה מצריך בדיקה אצל וטרינר?הכלב מתנהג כרגיל.

20/12/2010 | 09:44 | מאת: ד"ר טליה מור

אפי, מתי זה קרה ? האם ראיתם את "המכסה" יוצא בצואה ? האם הכלב חסר תאבון ? מקיא, משלשל או סובל מעצירות ? מדובר למעשה בגוף זר, מעט קשיח, לעיתים יוצא בצואה ולעיתים יכול לגרום לחסימה חלקית או מלאה, במידה ולא ראיתם את ה"מכסה" יוצא בצואה כדאי לגשת לוטרינר לצורך בדיקה, אולי אפילו צילום רנטגן ובהתאם לממצאים ולסימנים הקלינייים להחליט על המשך טיפול.

מנהלי פורום וטרינריה