חתולה בת שנה וחצי מתעטשת

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/01/2020 | 00:17 | מאת: חתולה מתעטשת

שלום, חתולה שלי בת שנה וחצי מתעטשת מאתמול בערב. היא קצת יותר עייפה מבדרך כלל, אוכלת וחיונית. אין הפרשות מניחריים. כשישנה הפה מעט פתוח. לא חושבת שיש חום, אבל לא מדדתי. בתחושה של היד היא לא חמה מהרגיל. אני מעדיפה להימנע מויטרינר בשלב זה כי הוא מרדים אותה הרדמה מלאה לכל בדיקה מכיוון שהיא משתוללת. לפני שבוע היינו אצלו והוא נתן לה תרופה בתוך האוזן לקרדית האוזן ובאוזן אחת גם להפרשה. (בהרדמה מלאה). האם ייתכן שזוהי תגובה לטיפול או להרדמה. תודה.

לא נראה לי כתגובה לטיפול או להרדמה. ייתכן ודלקת וירלית למשל. אם ימשיך ויעשה גרוע יותר לא יהיה מנוס מלקהל חוות דעת של רופא וטרינר לאחר בדיקה רפואית.

מנהלי פורום וטרינריה