חתולתי האהובה מבוגרת בת 15 וחצי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

02/10/2019 | 17:04 | מאת: מאי

היי, גידלתי חתולה מעל 15 שנה בחצר הבית.. דאגתי לה לטיפולים וטרינריים כשהיה צורך.. לאוכל איכותי, ולטיפול נגד פרעושים ותילוע. לאחרונה שמתי לב כי היא מאוד חלשה ורזתה הרבה וכבר חסרת אנרגיה.. אבל אוכלת ושותה וחיונית. הבדיקות דם הראו שלמעט זיהום הכל תקין וקיבלה זריקה ארוכת טווח.. מידי יום האכלתי אותה בעוף בגריל כדי שתתחזק (כי כבר לא הביעה רצון לאכול אוכל יבש ואי אפשר להתקיים רק מקופסאות שימורים כהשלמה..) נבהלתי פתאום כשקראתי שאסור לחתולים שום ובצל (אמנם לא אכלה אותם ישירות אבל שמתי בשביל הטעם) שאולי עוללתי נזק !! ככה בערך חודש וחצי-חודשיים הבחנתי לפתע שהיא נחלשת.. ויום אחד נעלמה (חשוב לי לציין שניסיתי לעת זקנה להכניסה לביתי כי פחדתי עליה בחוץ.. שרדה 15 שנה) אבל היא לא הסכימה ובכתה בלילות ושילשלה מסטרס. ההיעלמות שלה לפתע גרמה לי לברר בעירייה ונודע לי שהמיתו חתולה מהסביבה ..!!!!!! בגלל שהיתה במצב לא טוב - כך נאמר לי.. האם יכול להיות שהמיתו לי חתולה מבוגרת כי היתה חלשה ולא רצו לטרוח לטפל בה? גם לא העלו על הדעת שאני הבעלים שלה כי פחדתי לשים לה קולר. הגיוני שהמיתו לי אותה בגלל שהיתה אולי מיובשת ולא רצו לטרוח?? אני המומה ולא יודעת מה לעשות.. כואב לי כל כך על החתולה המסכנה.

ראשית כל הכבוד לך על הדאגה רבת השנים לחתולה. שנית איני יודע לתת לך תשובה לגבי המדיניות של לכידה והמתת חתולים בישובך. בכל מקרה במידה וזו חתולת בית בצורה כזו או אחרת כן הייתי מציע לשים לה קולר לזיהוי. משתתף בצערך ומאחל לך שנה טובה.

מנהלי פורום וטרינריה