הכלב שלי בלע עצם יחסית גדולה וחדה בבקשה תעזרו אני חייבת עזרה!!!!!

דיון מתוך פורום  וטרינריה

03/08/2019 | 13:50 | מאת: אנונימית

הכלב שלי בלע אתמול בערב עצם יחסית גדולה וחדה והוא מרגיש לא טוב, הוא לא אוכל, חלש, הוא רק שוכב יושב כל היום ורואים שכואבת לו הבטן, יש לו הרבה רפלקסים של הקאה וגם אם הוא אוכל אז הוא מקיא את זה, הוא רועד לפעמים כיאלו שקר לו והוא לפעמים נושם כבד. מה לעשות??? דיברנו עם וטרינר בטלפון והוא אמר שכנראה זה יצא לו בקקי ולא יגרום לנזק. אבל אני רואה שהמצב מידרדר ... כנראה שמחר ניקח אותו לוטרינר.. מה לעשות?? בבקשה תעזרו ...

כלב שבלע עצם ומראה סימני חולשה, ניסיונות הקאה, מחייב בדיקה וטרינרית בהקדם. עלול להיות מסכן חיים

מנהלי פורום וטרינריה