פצע ליקוק אצל הכלבה שלי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

27/07/2019 | 13:10 | מאת: מודאג

היי, יש לי כלבה בת 13 גולדן מעורבת, יש לה פצע ליקוק ברגל, הבנתי שהוא נגרם משעמום, ומחוסר יחס. אנחנו נמצאים בבית עם גינה ולכן היא יוצאת פעם אחת לטיול ארוך בערב ובשאר הזמן עושה את צרכיה בגינה כבר ככה שנים, בנוסף, יש תינוק חדש בבית. .מעבר להשתדל לתת לה יותר תשומת לב וטיולים, האם יש טיפול תרופתי? הפצע לא מזוהם, האם אפשר לתת נוגדי דיכאון?

יש טיפול תרופתי לפצע ליקוק. לצורך תשובה מקצועית מבוססת על השאלות יש להביא הכלבה לבדיקה של רופא וטרינר ולמוע את ההיסטוריה והפרטים הקטנים ואז להחליט על דרכי הפעולה הנכונות.

מנהלי פורום וטרינריה