דם בשתן והכלב מתנהג רגיל

דיון מתוך פורום  וטרינריה

07/02/2019 | 17:48 | מאת: ולדימיר

יש לי רועה בלגי בן 8 חודשים הוא לוקח אנטיביוטיקה בגלל עקיצה של מעופף לפני כמה ימים... כרגע הוא מתנהג כרגיל ואחרי שעשיתי איתו איזה שעתיים שהוא רץ כמו משוגע... חחחח עכשיו הוא חזר לבית ואחרי כמה דקות היה צריך להשתין ואז אני רואה שהוא משתין דם... לא ממש סמיך אבל שתן בצבע אדום.... לא נראה שכואב לו או משהו.. אשמח לעזרה

חייב בבדיקה בהקדם, ייתכן בעית שתן כגון זיהום או אבן (כן...גם לגורים לעיתים יש) ייתכן בעיה אחרת בקרישת דם או פירוק דם ולכן לשתן בצבע אדום/בורדו

מנהלי פורום וטרינריה