גור מלטז עם קוקסידה אודה לתשובה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

30/01/2019 | 21:40 | מאת: יונית

הי מה נשמכ לפני שבוע קיבלנן גור מלטז בן חודשיים וחצי נולד 5.11.18 הכל היה בסדר ופתאום התחיל עם קיבה רכה ריר ושילשול לקחנו דגימת צואה שהראתה קוקסידה יש לציין שהוא המשיך להשתולל ואכל ושתה היציאות התחילו להסתדר לבד התחלנו אתמול טיפול שהויטרנר נתן והיה בסדר היום בצהרים שילשל פעמיים במנה השניה של התרופה הויטרנר נתן לו כי היה מאוד קשה לא רצה לפתוח תפה והוא הקיא מיד אחרי ואז נתנו עוד מנה נסענו הביתה והקיא פעמיים חזרנו לויטרנר נתן טיפול נגד בחילות וזהו כרגע הכל רגוע יש סיבה לדאגה האם זה מהתרופה אודה לעיצה ותשובה

אין מקור לדאגה. יש לעקוב אחר הגור ואני מניח שישתפר בימים הקרובים.

04/02/2019 | 15:58 | מאת: יונית

הי מה שלומך הגור היה בסדר ומהיןם בבוקר שוב משלשל עם דם ממש מיואשים כרגע אצל הויטרנר האם אנחנו שמטפלים בו יכולים להדבק ממש צריכה תשובה

מנהלי פורום וטרינריה