פריצת דיסק לפקינז בן 5

דיון מתוך פורום  וטרינריה

27/12/2018 | 20:12 | מאת: מוקי שלנו

הכלב שלנו החל לגרור רגליו וסבל מכאבים ורעד. לקחנו אותו לוטרינר שם קיבל זריקה וכדורים. הוא מיד השתפר, שב לאכול ולקשקש בזנב. הוא במנוחה מאז.. ונראה שלא כואב לו. הוא עושה על עצמו את הצרכים.. במעט שמנסה ללכת אני לא רואה שיפור במצבו. השאלה היא עד מתי קיים סיכוי לשיפור במצבו. הבנתי שניתן לנתח בעלויות שאינן ברשותי.. ומלבד זאת, ממש קשה לי לחשוב על ניתוח בעמוד השדרה של הכלב. אפילו סירוס לא עשיתי לו.. פשוט כאב לי לעשות לו דבר כזה... ומלבד זאת, האם יש מקום שיכול בעלויות נמוכות לבצע ניתוח כזה? ואיך יודעים אם הנזק שנגרם לעמוד השדרה של הכלב קבוע? תודה ענקית😭😭😭😭

מאד קשה לי להתייחס לשאלות שנשאלתי מבלי לבדוק את הכלב ולקבל את כל הבדיקות שנעשו במקביל. בכל מקרה לפי תיאור המצב ואם האופציה הניתוחית לא קיימת הסיכוי היחידי שמירת הכלב בכלוב טיסה גדול על מנת למנוע ממנו תזוזה ולבחון הדברים על פני זמן.

מנהלי פורום וטרינריה