אאוזינופילים. כיבים בפה של הכלבה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

29/07/2018 | 18:28 | מאת: איתן

ד"ר שלום לכלבתי נמצאו כמה כיבים בפה ולאחר ביופסיה נאמר לי שמדובר בתגובה לאלרגיה והאבחנה היא אאוזינופילים( כך נאמר לי..) והטיפול הוא סטרואידים 20 מ"ג פעמיים ביום למשך ארבעה חודשים ומעקב בדיקות דם. אני חושש שהטיפול אגרסיבי מידי ואני חושש שסוג כזה של טיפול יהיה בחובו הרבה תופעות לוואי ואולי אף סיכון ממשי לבריאות הכלבה. האם יש מקום לנסות משהו פחות אגרסיבי? אולי להתחיל בהחלפת מזון, אולי הוא הגורם? אשמח לקבל את חוות דעתך. תודה

אם החשד הוא אלרגי, יש למצוא את הגורם ולטפל בו במקביל למתן טיפול נגד האלרגיה

מנהלי פורום וטרינריה