חרדת נטישה וגמיחה מצרכים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/06/2018 | 00:33 | מאת: הודיה

קיבלתי את הכלבה שלי בת שנה. בבית הקודם לא היה ניתן לה יחס והיא היתה לבד כל היום עם עוד כלב ענק ממנה (היא מלטזה). כאשר קיבלנו אותה הרעפנו עליה חום ןאהבה במימדים שהיא לא היתה רגילה לקבל וכשאר היתה צריכה להישאר לבד היתה עושה צרכים בכל הבית בכמויות מטורפות. העניין הוא שכאשר שיש איתה מישהו היא יכולה להתאפק המון שעות, איך נפטרים מהבעיה של חרדת הנטישה שגורמת לה לעשות צרכים מפחד.

טיפול התנהגותי משולב לעיתים עם טיפול תרופתי. חרדת נטישה לרוב מאופיינת בין השאר בנביחות בלתי פוסקות ואף הרס חפצים בבית.

19/06/2018 | 11:38 | מאת: הודיה

נכון זה בדיוק מה שקורה.. כל פעם שמישהו מתלבש היא נובחת ונושכת. יש עוד דרך שניתן לטפל בזה חוץ מטיפול עם תרופה?

מציע להתייעץ עם רופא וטרינר המומחה לבעיות התנהגות . יש כאלו.

מנהלי פורום וטרינריה