טיפול בחתולה.

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/06/2018 | 14:12 | מאת: מעין

יש לי חתולה בת 11.5. לפני כשנתיים, היתה לה סתימת מעיים, היא נותחה, ואז נקבע שיש לה בעיה בתנועתיות של המעיים. לאחר הניתוח התחלתי לתת לה ע"פ עצת הרופא הוטרינר באופן קבוע ועל בסיס יומיומי קבוע- נורמלקס, כרבע כפית פעם ביום. עד לפני מספר ימים הכח היה כתקנו. לפני כעשרה ימים, ראיתי שהיא שוב סובלת מעצירות, והוספתי לנורמלקס גם לבולק- 0.5 מ"ל - פעמיים ביום . כרגע החתולה בסדר והיציאות שלה תקינות. השאלה שלי היא כמה זמן ניתן להשתמש בלבולק, ואם על כל זה ניתן לתת לה גם מדי כמה ימים לקס סטט. תודה מראש

תרופות אלו יכולות להניתן לכל החיים, וניתן להוסיף לקסטאסטט, ניתן להוסיף גם תרופות מעודדות תנועתיות של מערכת העיכול בתלות באבחון וגורם המחלה

מנהלי פורום וטרינריה