יש לכלבה שלי גידול....

דיון מתוך פורום  וטרינריה

28/03/2018 | 14:29 | מאת: מיכאלה

הווטרינר נגע ואמר שזה מרגיש כמו גידול סרטני. שיש לעשות צילום ואם זה לא שלח גרורות אז הוא ממליץ לעשות ניתוח ולעקר אותה. היא פודלית בת 12. היא מאוד עדינה ואנחנו חוששים שהיא לא תעמוד בהרדמה. רציתי לשאול לדעתך מנסיונך, תודה.

גיל בפני עצמו אינו מהווה מגבלה לניתוח. המצב הקליני של הכלבה הוא אבן הבוחן ולכן אין ספק שבגיל כזה יש לבצע בדיקות דם לפני הניתוח. עם כל זאת אין ספק שבכל הרדמה יש מידת סיכון אותה יש לקחת בחשבון. בהצלחה וחג שמח.

מנהלי פורום וטרינריה