מידע לגבי עתיד כלב חולה אפילפסיה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

20/03/2018 | 18:55 | מאת: נויה

שלום, אני רוצה בבקשה לשאול לגבי כלב צ׳יוואווה בן 5 שנים, חולה אפילפסיה ומטופל בכדורים שלמרות הטיפול עובר התקפים אחת לשבועיים. אני לא כל כך יודעת למה לצפות.. ורוצה להיות מוכנה נפשית (עד כמה שניתן..) גם לגרוע מכל.. האם זהו מצב שיכול להימשך מבלי איזושהי פגיעה מוחית/פיסית? מבקשת קצת מידע לגבי העתיד שלו.. איזושהי הכנה למה שאמור לקרות.. תודה רבה!!

האם נשללו מחלות כגון הידרוצפלוס? מחלות אחרות? אם כן ונקבע דמשובר באפלפסיה מולדת יש תרופות נוספות. יש לחזור לייעוץ אצל הוטרינר המטפל. אפשר לבקש ייעוץ של נוירולוג מומחה אצלו במרפאה

מנהלי פורום וטרינריה