התנפחות אזור הטבור אצל גור כלבים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

11/02/2018 | 08:34 | מאת: ניצן

היי דוקטור, לפני כחודש הכלבה שלי המליטה שני גורים חמודים, הן שתיהן נקבות. גורה אחת בסדר גמור ללא ממצאים חריגים ואילו הגורה השנייה כן, כאשר היא רק נולדה הבחנו במעין צ'ופצ'יק שנשאר מהאיזור שבו הייתה מחוברת השילייה, לא ייחסנו לכך חשיבות יתרה אולם עכשיו שמתי לב שבאיזור הזה נוצרה בליטה מנופחת ואני מאוד חושששת מכך. האם הבליטה הזו היא דבר נפוץ שיעבור מעצמו או שזה מקרה המחייב התערבות? אני כמובן אקח את הגורה בהקדם למרפאה אבל אשמח לשמוע חוות דעת למה זה יכול להיות. תודה מראש!

יכול להיות הרניה טבורית, יכול להיות אבצס בחבל טבור. הדבר מחייב בדיקה

מנהלי פורום וטרינריה