ליקוק כפייתי ופריחה בבטן

דיון מתוך פורום  וטרינריה

10/12/2017 | 01:09 | מאת: יוליה

שלום, יש לי כלבה בת שנה וחצי מגזע מעור (כנראה כנעני ובורדר קולי אבל אנחנו עוד לא בטוחים). יש לה נטייה לאחרונה ללקק את אזור הבטן התחתונה בצד שמאל בצורה כפייתית עד לרמה שנוצר לה שם עור אדום ומגורה וקצת חסר פרווה, די דומה לפריחה. השאלה שלי האם זה יכול להיווצר מהליקוק או האם יש אפשרות שיש לה תגובה אלרגית למשהו אבל רק באזור אחד מסויים בגוף? בכל מקרה היא מתנהגת כרגיל, אוכלת כרגיל, משחקת עם כלבים אחרים ולא מראה התנהגות שונה במיוחד. תודה מראש!

ככל הנראה יש סיבה לליקוק אובססיבי של האזור, אלרגיה היא אחת הסיבות לכך

10/12/2017 | 19:28 | מאת: יוליה

שלום, תודה רבה על התשובה! בכל מקרה היום ביקרנו אצל הוטרינר ונאמר לנו כי זו תגובה אלרגית קלילה וקיבלנו ספריי לטיפול, אני פשוט אמא דואגת :)

מנהלי פורום וטרינריה