דלקת מעיים שלא עוברת לאחר 3 סוגי אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

16/10/2017 | 21:21 | מאת: דלקת מעיים לכלבה

שלום רב, לפני שלושה שבועות הופיע אצל הכלבה שלי (כלבה מסוג קוקר ספניאל בת 6) דם בצואה. ברגע שראינו את הדם הלכנו לוטרינר והכלבה קיבלה אנטיביוטיקה ופרוביוטיקה... לאחר ארבעה ימים חל שיפור משמעותי אל כעבור יומיים שוב חזר הדם. חזרנו לוטרינר והאנטיביוטיקה הוחלפה. בזמן זה הצואה כבר הפכה למיימית מאוד ועם דם. האנטיביוטיקה השניה לא עזרה וחזרנו לוטרינר. הוטרינר החליט לעשות בדיקת דם ושני צילומי רנטגן. הבדיקות הראו שאכן הבעיה היחידה היא דלקת במעי. הוחלפה שוב האנטיביוטיקה אך כעט ארבעה ימים לאחר התחלת הטיפול החדש ושיפור שקרה רק ביממה האחרונה, שום חזרה הצואה המינית והדם. הכלבה לא נינוחה וללא מצברוח. מה עליי לעשות? אני אובדת עצות. אודה לעזרתכם!

יש צורך בהמשך אבחון... בדרך כלל הבדיקות המומלצות הן בדיקת צואה לנוכחות טפילי מעיים, אולטראסאונד בטן לסריקת איברי הבטן ובהתאם לממצאים החריגים המשך אבחון.

16/10/2017 | 21:30 | מאת: גל

בדיקת צואה נלקחה פעמיים

האם בוצע אולטראסאונד מומחה לבטן?

מנהלי פורום וטרינריה