כלבה שמשתינה על עצמה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

04/10/2017 | 17:04 | מאת: מאור

הבקטריה שנמצאה בבדיקות שתן היא פסאודומונס אארוגינוזה. כלבת גולדן רטריבר בת שנה שכבר חצי שנה מטופלת בגלל דליפת שתן. עד כה היא טופלה באופלודקס, אוגמנטין 875 וגנטמיצין (זריקה פעם ביום ל3 שבועות). יומיים אחרי שסיימנו עם הזריקות היא חזרה להשתין ואף מרגיש שהבעיה החמירה. איך ניתן להיפטר מהבקטריה? בתרגום לאנגלית: Pseudomonas aeruginosa

במידה ויש דלקת שתן זיהומית שלא נפתרת לאחר ביצוע תרבית ורגישות וטיפול אנטיביוטי ממושך בהתאם לממצאי התרבית ובוצע תרבית שתן חוזרת לראות הצלחת הטיפול ובדיקות שתן לשלול דלקת כגון סטיק שתן ומשטח שתן ובוצעו בדיקות דם והדמיה כגון US לשלול מחלות שונות שיכולות להסביר בריחת שתן וסיבות שונות לדלקות שתן...ניתן לפנות לחוות דעת של מומחים ברפואה פנימית בבית החולים בבית דגן....בבית דגן יש מומחה לדרכי שתן של בעלי חיים-ד"ר גלעד שגב.

מנהלי פורום וטרינריה