חתול מבוגר עם בעיה בכבד

דיון מתוך פורום  וטרינריה

21/08/2017 | 19:20 | מאת: לילך

שלום, בהמשך לשאלתי לגבי הקאות אצל חתול בן 11 שאובחן בבעיה בלבלב, כיס המרה והכבד, התייעצתי עם הוטרינר נה עוד אפשר לעשות חוץ מפרמין, לא קיבלתי אופציה אחרת. אני מצרפת את תמונת האולטרסאונד בו אובחן בבעיה בכבד, אולי תוכל לייעץ לי לפי זה

אין לי אפשרות לייעץ היות ואין בידי את כל ממצאי הבדיקות.....אוכל רק לומר שישנם תרופות נוגדות הקאה מלבד הפראמין שיכולים להנתן בתוספת לפראמין ותרופות לעידוד תאבון במידת הצורך. לעתים יש צורך בהוספת טיפול אנטיביוטי וטיפול של תרופות מגני כבד (כגון נוגדי חמצון) ולעתים נדרשת המשך אבחון לבעיה הכבדית שיכולה להיות משנית לדלקת הלבלב או להיות תהליך ראשוני כבדי כנ"ל תהליך במרה והטיפול בהתאם לגורם

מנהלי פורום וטרינריה