בריחת שתן אצל כלבה מעוקרת

דיון מתוך פורום  וטרינריה

13/08/2017 | 23:33 | מאת: אלמוג

HELP הכלבה שלי ליידי בת שנה וחצי מעוקרת מזה חצי שנה קצת יותר... פתאום התחילה לעשות פיפי מתוך שינה או אפילו סתם כשהיא שוכבת/יושבת. לא יודעת אפילו אם לקרוא לזה שתן כי הוא ממש בהיר כמו מים וכמעט בלי ריח . זה פשוט יוצא לה, והיא ממש מבוהלת ונבוכה מעצמה כשהיא מגלה שהתפספס לה. מה זו התופעה ?

יש לבצע בדיקת שתן לשלול דלקת בדרכי השתן...בדיקת ריכוזיות שתן לשלול מחלות הגורמות ירידה בריכוזיות השתן ובמידה וכל אלה תקינים לשלול מומים מולדים כגון שלפוחית אגנית לאור גילה הצעיר יחסית. במידה ובדיקות תקינות ייתכן חולשת סוגרים המאפיינת כלבות בגיל מבוגר אך לעתים רחוקות ניתן למצוא גם בכלבות צעירות בייחוד שנשללו בעיות שונות ונפוצות יותר בגיל זה

17/08/2017 | 00:25 | מאת: אלמוג

יש קשר לעובדה שהיא מעוקרת ורמת האסטרוגן נמוכה ?

מנהלי פורום וטרינריה