כלב בלע כדור מסיליקון

דיון מתוך פורום  וטרינריה

02/08/2017 | 20:06 | מאת: ישראל

שלום רציתי לשאול שאלה לפני יום הכלב שלי מסוג פיקינס מעורב בן 6 שנים בלע כדור גומי או סיליקון בגודל של כדור כמו זה שמוצאים מהמכונות מסטיקים אמא שלי נתנה לו שמן קנולה רציתי לדעת מה אפשר לעשות בנוגע לזה ??

להבא לא לתת שמן לכלבים....מזון שומני הנו גורם סיכון לדלקת לבלב בכלבים. בפעם הבא שזה קורה (אל תתנו לזה לקרות שוב) יש ליצור קשר במיידי עם וטרינר. ניסיונות לחסוך כסף יגרמו להוצאה כספית גדולה יותר ומסכנות לשווא את הכלב. לעניין הכדור...מאחר ועבר יממה ואף יותר הייתי עוקב אחרי הכלב. במידה וסימנים של חוסר תאבון, אפאתיות, הקאות, שלשולים או היעדר מתן צואה יופיעו יש ליצור קשר במיידי עם רופא וטרינר לצורך שלילה של חסימת מעי ובמקביל יש לעקוב אחר עשיית הצרכים לראות עם הצליח להעביר את הכדור בצואה.

מנהלי פורום וטרינריה